- 4,113
- 4,516
- 113
Allah razı olsun dostum eksik olmabaşın sağolsun @Barrios , allah rahmet eylesin sevdiklerine sabır versin ins, yapabilceğimiz birşey olursa haber et lütfen
Allah razı olsun dostum eksik olmabaşın sağolsun @Barrios , allah rahmet eylesin sevdiklerine sabır versin ins, yapabilceğimiz birşey olursa haber et lütfen
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun dostum sizlere sabırlar diliyorumHepiniz dünden dolayı hakkınızi helal edin. Babam vefat etti. Daha yeni başımı yastığa koydum
Allah razı olsun kardeşimAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun dostum sizlere sabırlar diliyorum
Kardeşim, Allah size sabır versin büyüğümüzün de mekanı cennet olsun. Elden birşey gelmiyor ne zaman konuşmak istersen canın sikilirsa buralardayız hayırlı gecelerin olsunAllah razı olsun kardeşim
Allah razı olsun dostum varolasiniz hepiniz.Kardeşim, Allah size sabır versin büyüğümüzün de mekanı cennet olsun. Elden birşey gelmiyor ne zaman konuşmak istersen canın sikilirsa buralardayız hayırlı gecelerin olsun
Dostum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah şimdi gördüm ne kadar üzüldüm bilemezsinAllah razı olsun dostum varolasiniz hepiniz.
Allah razı olsun dostum varolasinDostum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah şimdi gördüm ne kadar üzüldüm bilemezsin
Başın sağolsun kardeşimHepiniz dünden dolayı hakkınızi helal edin. Babam vefat etti. Daha yeni başımı yastığa koydum
Allah razı olsun dostum dostlar sağolsunBaşın sağolsun kardeşim
Başın sağolsun kardeşim Allah rahmet eylesinAllah razı olsun dostum dostlar sağolsun
Rıdvan sende her sabah günaydın diyip uzuyon hiç alın kardeşlerim şöyle kazandık bu da sizin dediğin yok 😅Günaydın dostlar
AllAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun dostum sizlere sabırlar diliyorum
Allah rahmet eylesin sabırlar diliyorumHepiniz dünden dolayı hakkınızi helal edin. Babam vefat etti. Daha yeni başımı yastığa koydum
Allah razı olsun dostum dostlar sağolsun