- 99,069
- 53,660
- 113
Bu arkadaş zaten önceden vukuatlı bro yine benzeri bişey yapmıştı.bu konu sana göre bı konu deil burda olmamaliydinÖle tabi ama roll sonu nasıl dağıtacak merakla bekliyorum mülayimde battı kimden alıp verecek 😅
Bu arkadaş zaten önceden vukuatlı bro yine benzeri bişey yapmıştı.bu konu sana göre bı konu deil burda olmamaliydinÖle tabi ama roll sonu nasıl dağıtacak merakla bekliyorum mülayimde battı kimden alıp verecek 😅
Dagitir dağıtır rahat ol 900 lira için dağıtmaz lafını bile kullanmaya utanıyorum kralÖle tabi işte kuponu atmayınca yinemi yapıcak deniliyor neyse maç bitiyor dagıtsında gerisini geçtik 😅
Sana da iyi bayramlar maşallah her sofrada varsinErhan ıyı bayramlar
Kanka yok yenşleceğini anladım sonradan şaka yaptım dedim 😂Soyunmaya başla dost
Yok zaten değilim iyi niyetli dostlar var onları uyandırdım dümenspor hakkında 😂Bu arkadaş zaten önceden vukuatlı bro yine benzeri bişey yapmıştı.bu konu sana göre bı konu deil burda olmamaliydin
Gel otur yanımaSana da iyi bayramlar maşallah her sofrada varsin
Bu düşünceyle senin hayatta işin zor olur erhanim huylu huyundan vazgeçmemiş.bu arkadaşın rollinginibtakip eden keyfi etmeli herhangi bi beklentisi olmamalı yada hiç takip etmemeli benim gibi.bol sans yazıp cikiyorum her gordugumdeTm hepimiz insanız sonuçta hatasız kul olmaz derler adam bir kere yapmis bunu diye sürekli yapacak anlamına gelmez insan hata yapa yapa doğruyu buluyor en sonunda
Herkes vukuatli zaten bu hayatta ne yapalım adamin ilk yanlışında ipemi asalim adami normaldir insanız sonuçtaBu arkadaş zaten önceden vukuatlı bro yine benzeri bişey yapmıştı.bu konu sana göre bı konu deil burda olmamaliydin
O zaman sen dvm et bro.adam elleriyle sizin göz kapaklarının açmaya çalışıyor ama sen hala açmam diyorsun açma madem napak 😁Herkes vukuatli zaten bu hayatta ne yapalım adamin ilk yanlışında ipemi asalim adami normaldir insanız sonuçta
Biz yaşatalım dostum hemen hüküm vermiyelim diyorum kim neyi nasıl anlıyorsa öyle anlasinO zaman sen dvm et bro.adam elleriyle sizin göz kapaklarının açmaya çalışıyor ama sen hala açmam diyorsun açma madem napak 😁
Senin sofrana oturursam borçlu çıkarım kesinGel otur yanıma
Ediyoz işte kankaMaç takibi dışında herşey yazılıp çiziliyor böyle devam edecekse kusura bakmayın dostlar ama ben yokum bu saatten sonra
@Shellac gerekli ikazları yapar mısın dost
Sen üstüne alınma dostEdiyoz işte kanka