Tadic on fireeeeeHayatımız o kadar para getirmez
Tadic on fireeeeeHayatımız o kadar para getirmez
Bende onu dedim belki yenilmez bı ihtimal fener üzerinden değil Mourinho hep savunma kafasıyla oynuyor kesin kg olur işteKral nereye kaybetmiyor adamların ileri üçlüsü koşunca Usain Boltu bile geçiyorlar duygusal davranmayın en az 7 fark atar rangers 2 golde Rıdvan atar
Göreceksin kim olduğunu kaybettin hadi yat senrangerse10k basıldı fener kim mk
Neye göre kardes kaybetti acıklarmisinGöreceksin kim olduğunu kaybettin hadi yat sen
10 bin de oraya attık direkt Fenerbahçe kazanıra kazanırsa görcem seniTümbetten oyna yatarsa %102 iade veriyo
İade vermiyor öyle bişi yok10 bin de oraya attık direkt Fenerbahçe kazanıra kazanırsa görcem seni![]()
Bin tl de holiganbet ranger alir al bence zarar yazmaz en azindan 5 ganyani var10 bin de oraya attık direkt Fenerbahçe kazanıra kazanırsa görcem seni![]()
Kral tebrikler beni gorucektin😉10 bin de oraya attık direkt Fenerbahçe kazanıra kazanırsa görcem seni![]()
Demiştik gelir diye tebrik ederizFenerbahçe kazanırdan ziyade 2 gol kesin atar diye düşünüyorum
TebriklerFenerbahçe kazanırdan ziyade 2 gol kesin atar diye düşünüyorum
görürüm dostum sözümü yemem ver ibanKral tebrikler beni gorucektin😉
Kral senin dm kapali senin yazaman lazim yada dm acmanlazimgörürüm dostum sözümü yemem ver iban
@Maxplack tebrikler dost diğeri olmadı sağlık olsungörürüm dostum sözümü yemem ver iban