- 185
- 51
- 28
Site yeni açılmış benceSuperbetin Küçük rakamları ödemişti bende aynı bonus ama bunu öder mi bilmiyorum sitenin şikayetlerine bak ona göre yatır
Site yeni açılmış benceSuperbetin Küçük rakamları ödemişti bende aynı bonus ama bunu öder mi bilmiyorum sitenin şikayetlerine bak ona göre yatır
Cevrım bıtto 3000 bın bakıye yok dıyo ywtersız dıyoPayfix ile çekim verildi bekliyorum
Yatırm yaptın mı çekim içinCevrım bıtto 3000 bın bakıye yok dıyo ywtersız dıyo
Ordanmı bakıye duzenleme yapıcaklarAhada geldi 500 😇😇
Yoo yatırmaız degılmıYatırm yaptın mı çekim için
Yoo yatırmaız degılmı
Öyle diye biliyorum sordun mu canlıyaYoo yatırmaız degılmı
Millet bonusu almış,oyun oynamış, para çekmiş, bende daha oyun açmıyor site, canlı destek yok, oyunlar açılmıyor, bonus konu mankeni gibi duruyor, Yeni bir link verin bariDa....şk geçiriyorlar ibneler
Arkadaşın dediği site farklı bir site senelerdir var 10 senelik sitedir belki daha fazla sadece bu konu içinde yazmışSite yeni açılmış bence
YokYatırım şartı varmı
Al benden de o kadar hala bağlanıyor zıkkım edicekler mendeburlarMillet bonusu almış,oyun oynamış, para çekmiş, bende daha oyun açmıyor site, canlı destek yok, oyunlar açılmıyor, bonus konu mankeni gibi duruyor, Yeni bir link verin bari
Yatırım yok 7 kat cevırdım cevrım bıttı oyunları oynatmıyo bakıye 3000 bınde kaldı cekımede ızın vermıyo
Fotoğraf iyi duruyor bende de açılışa keşke 😂
Ceken arkadas canlıyamı baglandıda cekım verdıYatırım yok 7 kat cevırdım cevrım bıttı oyunları oynatmıyo bakıye 3000 bınde kaldı cekımede ızın vermıyo
Bende direk 500 e sabitlenmisti çevirimden sonraCeken arkadas canlıyamı baglandıda cekım verdı
Bakıyeyı sıfırladılar laaaCeken arkadas canlıyamı baglandıda cekım verdı