- 504
- 348
- 63
O ne 😂Süperbetin benimle eğlenir valla 😁😁😁
Ekli dosyayı görüntüle 732574
Gözümüze gözümüze sokan beaaaSüperbetin benimle eğlenir valla 😁😁😁
Başkan millet, çevrim bitiriyor, biz sitede oyun oynayamiyoruz, bu nasıl iş, farklı bir linkten mi giriyorlar acabaAl benden de o kadar hala bağlanıyor zıkkım edicekler mendeburlar
Başkan ben canlıdayim sormuyorum bakalım ne dicekBaşkan millet, çevrim bitiriyor, biz sitede oyun oynayamiyoruz, bu nasıl iş, farklı bir linkten mi giriyorlar acaba
lan yatir kanka superbetin odemem ihtmali yok saglam buroValla 500 spin bonus kazancindan yapıldı yine ama yatırım istiyorlar şansımı ne yapım
dostum maks cekim 20k 4k yatir 1x cevir cekSüperbetin benimle eğlenir valla 😁😁😁
Yaw kusura bakma boyna 1000 x düşüyor kendi paramiz olsa oynamaya korkarız yine oynari düşmez kusura bakmayın arkadaşlar rahatsızlık verdim konunun yeri burası değildi iyi geceler.Gözümüze gözümüze sokan beaaa
la kardesYaw kusura bakma boyna 1000 x düşüyor kendi paramiz olsa oynamaya korkarız yine oynari düşmez kusura bakmayın arkadaşlar rahatsızlık verdim konunun yeri burası değildi iyi geceler.
47 bini vurayım bı maça zaten para yok yatiralim.
raharsiz misin bonusu maks cekimi 20 k suan 4 k yatirip 1kat cevirip 20k cekebikirsin paran yoksa 100tl yatir 500 cek yatirdigin paranın 5 katini cekebilirsinYaw kusura bakma boyna 1000 x düşüyor kendi paramiz olsa oynamaya korkarız yine oynari düşmez kusura bakmayın arkadaşlar rahatsızlık verdim konunun yeri burası değildi iyi geceler.
47 bini vurayım bı maça zaten para yok yatiralim.
Kardesım nasıl verdınız bızde bakıye 3 k ıken sıldılerBende Bigger bass da 2,40 betten girdi oyuna 2 k odedi nerdeyse simdi papara cekim verdim gelirse insallah bakalim paylasanlara tesekkurler kazanciniz daim olsun
Bilmiyom agaben cekim verdim islem sirasi da diyor bakalimKardesım nasıl verdınız bızde bakıye 3 k ıken sıldıler