- 5,697
- 1,664
- 113
Nesineye atcam amw bunların
Kesinti varPayPay niye kullanmıyorsunuz agalar sıkıntılı mı o ?
Ortak kasaydı mağduruz haLan 365k para kaldı paycoda ne bok yicez
@Shellac durum ne bilgin var mıLan 365k para kaldı paycoda ne bok yicez
Thor gardasim aç kaldık gitti kasa@Shellac durum ne bilgin var mı
Bugün de garın gurultusuyla uyuyacaz belli oldu bari oruç tutalımThor gardasim aç kaldık gitti kasa
Evet ramazanı şerif hayırlı oldu tam manasiylaBugün de garın gurultusuyla uyuyacaz belli oldu bari oruç tutalım
Paycoda güncelleme var25 dk önce falan para attım paycoya hesaba geçmedi ara ara bakıyordum şimdi komple uygulama açılmıyor bi hata oluştu diyor açmıyor hesabı. Telefonları da meşgul çalıyor. Canlı destek yerini yapay zekaya bırakmış. Payfixten nefret edip paycoya geçmeme sebep olan ne varsa şuan aynısı paycoda yaşanıyor. Sanırım bu da patladı bilgisi olan var mı
Cebimde yırtık 5 TL yok haa sakasizBugün de garın gurultusuyla uyuyacaz belli oldu bari oruç tutalım
Karga bokuLan 365k para kaldı paycoda ne bok yicez
çözülür dost muhtemelen güncelleme felan olabilir@Shellac durum ne bilgin var mı
Afiyet olsun sana dostKarga boku
Ağlıyom haCebimde yırtık 5 TL yok haa sakasiz
Ben ne bok yıcem demedım baklava yedım az önce eywAfiyet olsun sana dost
@Shellac payfix ne olur kral siteler sorun kesin çözülür diyorlarçözülür dost muhtemelen güncelleme felan olabilir
Ne PayFix ne Payco para atılacak yer kalmadı havale harici operasyon mu var acaba reisçözülür dost muhtemelen güncelleme felan olabilir
Webten derken Google danmiwebden gir çek ben öyle yaptım anında geldi hesabıma