Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Payco Hk.

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,218
2,187
113
6493 sayılı kanunun 12. Maddesinin 1. Fıkrasının ''B'' ve ''C'' bentlerinde yer alan ''Payfix Ödeme Hizmetleri'' geçici bir süre için sunulamayacaktır.
Onu biliyorum kral önemli olan erken açılması yoksa payco papata ile olmaz

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,218
2,187
113
Binance kriptodan gelen para kira yazmıştı ceza gelenler ne yaptı acaba

Pepe61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,127
217
63
Hayal kurma bunlar kapansa yeni cüzdanlar açılır sitenin domain değiştirmesi gibi
O iş o kadar kolay değil artık yardım yataklık suçundan mokokko sanal cüzdan çok ama git gide eriyor zaten papara şuan en başı çekiyor aşıdan yukarı gidiyor devlet sıra onda sana geliyorum diyor inceden

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
6,080
113
İyi oldu walla 2 gündür paramız ilk defa cebimizde kaldı…
ateşle dost hemen yapalım 1M 500K 500 K kırışalım cepte para adamı rahatsız eder, sigara parasına muhtaç kalırsan beyin zinde kalır sürekli parayı nasıl bulucaz düşünceleriyle makine gibi çalışır aklın

Theadren

คll iຖ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,450
3,687
113
Gerçekten para yatıramadım bari bilen biri varsa pep ile ödeme alan siteyi söylesin

efsane3453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,382
591
113
Ya devlet bunlarla uğraşcana vergi alsa sitelerden herkez rahat eder bu kadar basit

Oguzhankaya1998

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,988
1,894
113
Beyler payfix payco dışı başka ne kullanabilirim?

samocann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
726
266
63
Payco çekimlerinde sıkıntı oluyor mu peki dostlar bilen var mi

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,174
7,185
113
bence devlet açık açık haraç istiyor bunlardan vermezsen kapatırız hesabı ayrıca payfix vs. kapanmaz az mantıklı olun payfixi katarda tanıttılar hükümetten kaç kişi vardı tanıtımda keza papara sponsorluklarını saymıyorum bile Trabzonspor olsun burger king anlaşmaları olsun amaç bence denetim altına getirmek değil amaç haraç almayı kolaylaştırmak öyle bir sistem entegre ederler ki sanal cüzdanlar mecbur kalır o haracı öderler

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,915
866
113
Yav payfix gider paysix gelir ne taktınız yav. Bir arada paparayla uğraştılar payfix geldi. Şimdi de başkası gelir pasta büyük yiyecek biri çıkar.

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,218
2,187
113
bence devlet açık açık haraç istiyor bunlardan vermezsen kapatırız hesabı ayrıca payfix vs. kapanmaz az mantıklı olun payfixi katarda tanıttılar hükümetten kaç kişi vardı tanıtımda keza papara sponsorluklarını saymıyorum bile Trabzonspor olsun burger king anlaşmaları olsun amaç bence denetim altına getirmek değil amaç haraç almayı kolaylaştırmak öyle bir sistem entegre ederler ki sanal cüzdanlar mecbur kalır o haracı öderler
Bencede kapanmaz ya kapatmak o kadar kolaymı yane