- 3,058
- 1,907
- 113
6493 sayılı kanunun 12. Maddesinin 1. Fıkrasının ''B'' ve ''C'' bentlerinde yer alan ''Payfix Ödeme Hizmetleri'' geçici bir süre için sunulamayacaktır.@Shellac payfix ne olur kral siteler sorun kesin çözülür diyorlar
6493 sayılı kanunun 12. Maddesinin 1. Fıkrasının ''B'' ve ''C'' bentlerinde yer alan ''Payfix Ödeme Hizmetleri'' geçici bir süre için sunulamayacaktır.@Shellac payfix ne olur kral siteler sorun kesin çözülür diyorlar
Paranla rezil olmak böyle birseyCebimde yırtık 5 TL yok haa sakasiz
Afiyet olsun dostBen ne bok yıcem demedım baklava yedım az önce eyw
Sitelere mi6493 sayılı kanunun 12. Maddesinin 1. Fıkrasının ''B'' ve ''C'' bentlerinde yer alan ''Payfix Ödeme Hizmetleri'' geçici bir süre için sunulamayacaktır.
evet payco sitesine gir çekWebten derken Google danmi
Zıraate hemen gelıyor muevet payco sitesine gir çek
Parazulada böyle olmuştu kapandı gitti payfix de açılmaz 6 aya kadar papara da gider millet kumarı bırakır havale yapanlara yağmur gibi ceza gelir Türkiye’nin yüzde 80 İ kumardan kurtulur parası olmayan oynayamaz sanal cüzdanlar gitti mi zaten milletin kumarı biter6493 sayılı kanunun 12. Maddesinin 1. Fıkrasının ''B'' ve ''C'' bentlerinde yer alan ''Payfix Ödeme Hizmetleri'' geçici bir süre için sunulamayacaktır.
Banla shellac ama önce bu iti de banla gerekiyosa beni forumdan banla zaten kumarı bırakmışım burda sohbete geliyozAdam küfür edıyor @Shellac banlarnısn
Deniz banka çekim verdim saat 9 ve 17.00 arası çekim diyoevet payco sitesine gir çek
Havalede guncellemede olsa keşke 🤣İyi oldu walla 2 gündür paramız ilk defa cebimizde kaldı…
Kripto varParazulada böyle olmuştu kapandı gitti payfix de açılmaz 6 aya kadar papara da gider millet kumarı bırakır havale yapanlara yağmur gibi ceza gelir Türkiye’nin yüzde 80 İ kumardan kurtulur parası olmayan oynayamaz sanal cüzdanlar gitti mi zaten milletin kumarı biter
Walla havale yapmıyorum dost yapmam da almamda gerek yokHavalede guncellemede olsa keşke 🤣
Kripto var
Hepimiz ceza yiyeceğiz bence operasyon şimdiden başladı hayırlı olsunParazulada böyle olmuştu kapandı gitti payfix de açılmaz 6 aya kadar papara da gider millet kumarı bırakır havale yapanlara yağmur gibi ceza gelir Türkiye’nin yüzde 80 İ kumardan kurtulur parası olmayan oynayamaz sanal cüzdanlar gitti mi zaten milletin kumarı biter
Zengin işiKripto var
Hayal kurma bunlar kapansa yeni cüzdanlar açılır sitenin domain değiştirmesi gibiParazulada böyle olmuştu kapandı gitti payfix de açılmaz 6 aya kadar papara da gider millet kumarı bırakır havale yapanlara yağmur gibi ceza gelir Türkiye’nin yüzde 80 İ kumardan kurtulur parası olmayan oynayamaz sanal cüzdanlar gitti mi zaten milletin kumarı biter