Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Payfix’ PayCO’ Papara

Fatalblowx

Webmaster
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,797
2,140
113
Aktif olsa ne yazar para çekmeye kalktım hemen dondurdu hesabi dogeulama yap demeye başladılar yıllardır oynadığım site nedenini soruyom farklı yöntemle çekim yapmak istediğin için dedi
maalesef o alt yapı da o şekilde farklı çekimde güvenlik sebebiyle arama yapılıyor tek seferlik

baran6355

Üye
Yeni Üye
20
8
3
Paparanın açıklamasından dolayı galiba e-cüzdanların çoğuna ddos saldırısı yapılmış . İnceleme olayları filan hikaye o zaman

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
840
463
63
Hay kafama sıcayım paycoya para atmak gi i bir hataya dustum isin yoksa 10 gunde onu bekle

Ruth1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
551
214
43
GİDECEKLER İZİN VERDİKLERİ SON BÜTÜN SİSTEMLETİ PATLATIP GİDİYOR HÜKÜMET SON ÇIRPINIŞLARI BUNLAR FAKŞRİ FUKARAYI TOPRAĞA GÖMÜP GİDİYORLAR
Kumar oynama fakir olma çevremde işini gücünü doğru düzgün yağıp iş sahibi insanlar var gelmiş burda ne masal anlatıyorsun kumar oynayan adamın hiç bir işi hayırlı gitmez sonra buraya gelip boş boş yorum yapıyorsun kumar oynayamadığın için.Ya paran yoktur yada sisteme para yüklemişsindir karşılığını alamıyorsundur kumar ile nereye varacan? İş adamı mı olcan aw git dışarıda koştur işe ver kendini çalış adam gibi ticaet yap nirşey yap buraya bastığın paraları toplasan ticaret yapardın şimdiye kadar adam gibi.Sonra geliyorsun bpş boş yorum yapıyorsun kumarın geldi diye bende bırakıyorum sokarım böyle işe hayatım şuan 2 kademe yukarıda olacakken bu kumar yüzünden 2 kademe aşağıdayım lanet olsun

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,067
2,139
113
Olum delikanlı adam havale ile yapar işini bizim zamanımızda icraat yapacak adam yol ortasında gündüz gözüyle yapardı 😁
Ilk zaman havale dışında seçenek yoktu zaten herkes havale kullanıyordu sonra cepbank acildi devaminda dijital cüzdanlar çıktı

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,703
16,700
113
Kumar oynama fakir olma çevremde işini gücünü doğru düzgün yağıp iş sahibi insanlar var gelmiş burda ne masal anlatıyorsun kumar oynayan adamın hiç bir işi hayırlı gitmez sonra buraya gelip boş boş yorum yapıyorsun kumar oynayamadığın için.Ya paran yoktur yada sisteme para yüklemişsindir karşılığını alamıyorsundur kumar ile nereye varacan? İş adamı mı olcan aw git dışarıda koştur işe ver kendini çalış adam gibi ticaet yap nirşey yap buraya bastığın paraları toplasan ticaret yapardın şimdiye kadar adam gibi.Sonra geliyorsun bpş boş yorum yapıyorsun kumarın geldi diye bende bırakıyorum sokarım böyle işe hayatım şuan 2 kademe yukarıda olacakken bu kumar yüzünden 2 kademe aşağıdayım lanet olsun
Sadece kumar mı insanı batırdı
Bu ülkede asgari ücretli kirada oturan biri neyle geçinecek yada memur ev kiraları
Aldı başını gidiyor anadan babadan zengin değilsen yada girdiğin delik zengin değilsen şuanki maaşlarla hiç birşey yapamazsın
Anca çorbanı döndürürsün
Enflasyonun yüksek alım gücünün düşük olduğu ülkede aldığın maaş karın tokluğuna gider

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,602
2,117
113
Özel oran da açılmıyor bugün hiç. Saat 16 olacak ses seda yok. Dijital cüzdanlar zortu çekince herşey felç oldu

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,602
2,117
113
Bu ülkede asgari ücretli kirada oturan biri neyle geçinecek yada memur ev kiraları
Aldı başını gidiyor anadan babadan zengin değilsen yada girdiğin delik zengin değilsen şuanki maaşlarla hiç birşey yapamazsın
Anca çorbanı döndürürsün
Enflasyonun yüksek alım gücünün düşük olduğu ülkede aldığın maaş karın tokluğuna gider
Çalışıp çabalayıp para biriktireyim 2-3 milyon tl ye bir ev alayım diyorsun. Sen çalışıp biriktirene kadar o ev 4-5 milyon tl oluyor. 5 milyonu biriktirsen bu sefer de fiyatı 7-8 milyon tl olur muhtemelen 😀 Sen kovaladıkça fiyatlar kaçıyor. Hedefine ulaşamıyorsun bir türlü

Son düzenleme:

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,775
15,417
113
Çalışıp çabalayıp para biriktireyim 2-3 milyon tl ye bir ev alayım diyorsun. Sen çalışıp biriktirene kadar o ev 4-5 milyon tl oluyor. 5 milyonu biriktirsen bu sefer de fiyatı 7-8 milyon tl olur muhtemelen 😀
O yüzden napiyoruz 3 milyonu tek maça basıp kaybediyoruz 🤣

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,602
2,117
113
O yüzden napiyoruz 3 milyonu tek maça basıp kaybediyoruz 🤣
Ülkede enflasyon sabit kalsa en azından önümüzü görecez. Para biriktirdikçe, alacağın şeyin fiyatı da sürekli artıyor. Aynı Tom ve Jarry çizgi filmine döndü iş. Tom kovaladıkça Jarry kaçıyor. Burada Tom biziz, Jarry de yükselen fiyatlar :)

Ruth1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
551
214
43
Anca çorbanı döndürürsün
Konu kumar ülke millet asgari ücret değil çalışan kazanıyor kardeşim emeğinin karşılığını alıyor görüyorum çevremden bende dahil bu kumarı oynayan herkesde batıyor çırpınıyor lanet olsun böyle paraya alnından ter akıp kqzanmıyorsan hiç bir hayrı yok.

Ruth1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
551
214
43
Anca çorbanı döndürürsün
100 bin TL maaş alıyorum ve altımda hem kendi arabam var hem şirket arabası neyin derdindeyim bende buralara girip kumar oynuyorum?neyime yetmeyecek 100k para? Hastalık işte hastalık illet,nefsine yeniliyorsun lan bi getirisi yok sürekli kayıp lanet olsun

Ruth1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
551
214
43
Ülkede enflasyon sabit kalsa en azından önümüzü görecez. Para biriktirdikçe, alacağın şeyin fiyatı da sürekli artıyor. Aynı Tom ve Jarry çizgi filmine döndü iş. Tom kovaladıkça Jarry kaçıyor. Burada Tom biziz, Jarry de yükselen fiyatlar :)
Enflasyonda para biriktirme borca gir mantıklı olan bu