Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Pi Network Yarın Saat 11 de Borsaya Giriyor

Herbokolog

Ücreti Mukabilinde okunur üflenir. Muska Yapilir
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,720
1,720
113
Nerde dün bana laf eden 30 -50-70-100-500 dolarcilar. Size ne dedik gene beklentimin üstünde çıktı. Şuan elimde olanlar hiç beklemesin direk satsın. Hiç bir alt coin tepe noktasını kolay kolay geçemez bu mal 0.30 Lara kadar düşer sonra orada oynar durur bir daha 1 dolarları göremez elinde olan satsın. Yok yakacaklar yok bilmem ne gibi YouTube de izlenme için umut satanlara inanmayın bu yılların en büyük balonu yıllardır millet uğraşıyor. Verecek olsaydı girmeden yakar millete kazandirirdi sonu en büyük örneği hamster coin gibi olucak bari bu dediğimi dinleyin yıllardır uğraşıyorum bu işlerle inanmayın elinizdekini satın birakmayin
Kaç para şu an ?

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,933
509
113
Kaç dolardan girdi şimdi piyasaya , bizim srkadasta vardı 900.000 tl falan gösteriyordu o zamanlar şimdi bu adam cekecekmi bu parayi

fthozdil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,045
287
83
Beyler kyc yapmayanlar kilitli bakiye kısmını en sola çekin yani 2 hafta ve %25 oranına çünkü kyc den sonra cüzdana o miktar ve tarihte kilitli olarak düşüyor benden size güzellik olsun kimse bize bunları anlatmadı biz de bakmadık aw 😁

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,255
1,812
113
dün youtube da bi kamil 300dolardan çıkcak tanesi diyordu
Abi fiyatlari hesaplamak çok kolay kısa bir matematik yetiyor toplam adet dolaşımdaki arz eşittir fiyat bu kadar basit. 100 milyon adeti olan coinler 30-40 doları görmemiş 6 milyar koini olanlar mi görecek

cazzo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
241
110
43
Beyler kyc yapmayanlar kilitli bakiye kısmını en sola çekin yani 2 hafta ve %25 oranına çünkü kyc den sonra cüzdana o miktar ve tarihte kilitli olarak düşüyor benden size güzellik olsun kimse bize bunları anlatmadı biz de bakmadık aw 😁
kilitlememek için ne yapmamız lazım. ya da kilidi açmak için :)

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,255
1,812
113
Söylüyorum elinde olanlar satın bakın 1 haftaya kalmaz iyice dip görür 1 dolar hala iyi para

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,705
2,005
113
2 dolar bile çok iyi fiyat 1000 adeti olan 70 bin TL yi cebe koydu taş attida kolumu yoruldu . Bana kalırsa bekleyin binance de listelerinde değerlenir uçuk bir fiyat beklemiyorum ama 2x yapar rahatca

fthozdil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,045
287
83
2 dolar bile çok iyi fiyat 1000 adeti olan 70 bin TL yi cebe koydu taş attida kolumu yoruldu . Bana kalırsa bekleyin binance de listelerinde değerlenir uçuk bir fiyat beklemiyorum ama 2x yapar rahatca
Aynen öyle millet ne sanıyordu anlamıyorum ben daha düşükten girecek sanıyordum iyi fiyattan girdi

cazzo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
241
110
43
Kilitli bakiye kısmına gir en sola çek en solda kilitli kalsın dost kyc daha yapmadıysan tâbi kuc nin de son süresi 28 Şubat
teşekkürler dostum. kyc yaptım çoktan :) neyse kalsın bi süre böyle cüzdana aktarılan bişey göremedim. ilerleyen günlerde bakarım artık