- 719
- 854
- 93
Kendimizi umutlandırıyoruz be reisOna bakarak oynarsan tüpçü yer bitirir seni. En iyisi ilk yazdığın gibi oyna. Yaninada 1-0 çifte şans beni koy 1.36 dan
Kendimizi umutlandırıyoruz be reisOna bakarak oynarsan tüpçü yer bitirir seni. En iyisi ilk yazdığın gibi oyna. Yaninada 1-0 çifte şans beni koy 1.36 dan
Ne diyon len değişik ne ayaksin amkİsmini görünce duygulanıyorum seni yoksayicam galiba
Ne dedim küfür mü ettim ne bu hararet kardeşimNe diyon len değişik ne ayaksin amk
Boş yapma bilader uza beNe dedim küfür mü ettim ne bu hararet kardeşim
Konuyu kirletmemek için susuyorumBoş yapma bilader uza be
la adamın eski sevgilisinin ismi belki Gökçe onu anlatmaya çalışmış niye kızıyon 🤣Boş yapma bilader uza be
Sana da bol şans bro destursuz girdik konuya kbKendimizi umutlandırıyoruz be reis
Kolay kolay kimseye maç soylemem değerlendir derim 20 senedir bu işlerin içinde biri olaraktanArkadaşlar artık son kurşunu sıkacağım kupon gelirse dertlerim bir nebze azalacak gelmesse tamamen batağa gideceğim yorumunuz nedir bu maçlar hakkında
Ekli dosyayı görüntüle 747655
Bi tık fazlasıla adamın eski sevgilisinin ismi belki Gökçe onu anlatmaya çalışmış niye kızıyon 🤣
Bol şansın olsun dostum umarım kazanarisnzarkadaşlar 777 bol şansları alayım kazanacağım inanıyorum!
Yanlış anlamada kardeşim benim desteğe ihtiyacım yok konuyu açan arkadaşa destek olalım benim maaş Aylik 180 milyar ben zevkine oynuyorumSs atar mısın destek verelim
🤣 bol şans broarkadaşlar 777 bol şansları alayım kazanacağım inanıyorum!
Sıkıntı yok bol şans sanadaYanlış anlamada kardeşim benim desteğe ihtiyacım yok konuyu açan arkadaşa destek olalım benim maaş Aylik 180 milyar ben zevkine oynuyorum
Bol şanslar dost oynadın miarkadaşlar 777 bol şansları alayım kazanacağım inanıyorum!
İçinden geleni oyna kimseyi dinleme vebale girmeyelimDostlar gamba osaka yerine urawa diye düşünüyorum sizin yorumunuz nedir
Ayrıca normalde 5 milyar basacak birine kuponda vermiyorum en az 50 basanlara veriyorum ama arkadaş son şansım demiş demekki durum şuan sıkıntılı bol şans demek düşer bize ama benim verdiğim maçların sonuçlarına bı bakarsanız bugün sevinirumYanlış anlamada kardeşim benim desteğe ihtiyacım yok konuyu açan arkadaşa destek olalım benim maaş Aylik 180 milyar ben zevkine oynuyorum
arkadaşlar 777 bol şansları alayım kazanacağım inanıyorum!