- 13,275
- 7,077
- 113
Seninde kesene bereket kral tebriklerHerkesin emeğine sağlık güzel muhabettiniz için teşekkürler
Seninde kesene bereket kral tebriklerHerkesin emeğine sağlık güzel muhabettiniz için teşekkürler
Yok zaten çoğunuzu tanıyorum daKanka burda suan öyle ses çıkartacak adamlar yok sen ne dersen onay verir herkes
?Kusura bakma kaçırdığım bi yer varsa affet ama sana düştüğü nerde yazıyor reis kim yazmış 😅😅
Hasim adam mac verdi ak sen nerden geldin puahahKusura bakma kaçırdığım bi yer varsa affet ama sana düştüğü nerde yazıyor reis kim yazmış 😅😅
Kaçirmissin baya ozaman kankaKusura bakma kaçırdığım bi yer varsa affet ama sana düştüğü nerde yazıyor reis kim yazmış 😅😅
Ben yokum rollde zaten ya kaçırdığım yer varsa affet dedim ya adama 😅Hasim adam mac verdi ak sen nerden geldin puahah
Benim işime yarar cipsi yalvarırım bir saat daha roll takip ettirmeBeyler simdi kalabaligiz 200 300 kimsenin isine yaramaz isterseniz metinle ben 700 700 roll yapip kazanirsak daha cok dagitak sadece bu konudakilere
Beyler nedionz direk dağıtım diyen beğensin @butragueno ya da @Metings1905 bir adım daha yapsın diyen gulsunSizin için uygun olan neyse
Olabilir son 3-4 sayfadır varımda kimse seni yazmamış bana düşen pay deyip duruyorsun yav bu adam ne diyor diyorum meğer maçı sen vermişsin 😅Kaçirmissin baya ozaman kanka
Eyvallah şakirHerkesin emeğine sağlık güzel muhabettiniz için teşekkürler
Tm tm bende axmiyom aqBenim işime yarar cipsi yalvarırım bir saat daha roll takip ettirme
Sen nerden çıktın emlakçıBence direk dağıtım olsun
@Sakirbasak25 direk dağıtım kanka herkes o yönde suanBeyler nedionz direk dağıtım diyen beğensin @butragueno ya da @Metings1905 bir adım daha yapsın diyen gulsun
Yalvardım oynasın diyeOlabilir son 3-4 sayfadır varımda kimse seni yazmamış bana düşen pay deyip duruyorsun yav bu adam ne diyor diyorum meğer maçı sen vermişsin 😅
Aga gec oldu adim atma isine gerek yok bence herkes kuponunu kendi yapar bastan olanlari @Metings1905 cok guzel liste yapar benceBeyler nedionz direk dağıtım diyen beğensin @butragueno ya da @Metings1905 bir adım daha yapsın diyen gulsun
@Calypso13@butragueno @Metings1905 @JanValjaN @Cips @Fterim1905 bunlar benim gördüklerim takipleyen başka var mı