- 16,111
- 11,273
- 113
@butragueno atıcam onda ıbanı varmısMerak ettim şimdi bu tarz durumlar olduğunda Calypso ya para atılacak mi
@butragueno atıcam onda ıbanı varmısMerak ettim şimdi bu tarz durumlar olduğunda Calypso ya para atılacak mi
Bana geçen gün atılmadıMerak ettim şimdi bu tarz durumlar olduğunda Calypso ya para atılacak mi
Yok reis onun yerine bana atıyorsun bende kupon tutarı göstermeden roll yapıyorum. 😅Merak ettim şimdi bu tarz durumlar olduğunda Calypso ya para atılacak mi
Dostum dediğim gibi iş benden çıktı diğer arkadaşlara danışırsan daha iyi olurBana geçen gün atılmadı
O nasıl iş la@Shellac reis geçen ben bir etkinlikte kazandım , Dm den çekilişte önce parayı istedim ban yedim . O günki çekiliş parasını ban yediğim için atmadılar. Benim burada hakkım varmı . Hem ban yedim hem parayı alamadım
Arkadaş roll yapıyordu konuyu takipledim, benim ödül alacağım kesindi öyle söyledi , bende konu içinde para muhabbeti yapınca sağolsun shellac banladı, adam da ben ban yedikten sonra beni etiketleyip ulaşsın yazmışO nasıl iş la
İlk kuponda vardım ama 2. Yi takiplemedimSaulalvarez var mıydı neyse siz daha iyi bilirsiniz birime atacam gerekeni siz yaparsınız
Varsındır pasta büyük bölüşün gitsinİlk kuponda vardım ama 2. Yi takiplemedim
He forum kurallarina göre iban hesap no atma süresi 24 saat sonra ödül hakkı yanıyorArkadaş roll yapıyordu konuyu takipledim, benim ödül alacağım kesindi öyle söyledi , bende konu içinde para muhabbeti yapınca sağolsun shellac banladı, adam da ben ban yedikten sonra beni etiketleyip ulaşsın yazmışe banlı olunca ben 2 güm sonra girebildim . Adama yazdım dönmedi
KurallarrHe forum kurallarina göre iban hesap no atma süresi 24 saat sonra ödül hakkı yanıyor
Anladım zaten cevap vermedi ya bende yazmadım dahaHe forum kurallarina göre iban hesap no atma süresi 24 saat sonra ödül hakkı yanıyor
VhatKurallarr
Eyw kankaMetin e attım gerisini halledersiniz
Kesene bereket EFT saatı 9 da yollarım hemen düşsün hesabaMetin e attım gerisini halledersiniz
Ben fast attım gerisi sizin bileceğiniz işKesene bereket EFT saatı 9 da yollarım hemen düşsün hesaba
Ya dur az cırpınsınlar kanka 😀Ben fast attım gerisi sizin bileceğiniz iş