Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Tff Yabancı Hakem Red

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,642
4,547
113
Ben de gsliyim ama okanin elindeki kadroya rağmen her maç hakem hakkında konuşması çok irite ediyor şahsen beni. Hakemler her zaman her takıma hatalı karar verio ligde ama işte kim kaybetse hemen hakemi hedef gösteriyor
bizim ligde hakem yokki dost. adamlar çok korkak

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,789
473
83
dostlar biliyorsunuz derbiye az kaldı tff red i basmış bjk ye . bu bi nevi ayrımcılık olmuş. beşiktaşlı olarak bunların yatacak yeri yok diyorum. gs olarak ta zaten derbiden 2-3 gün sonra ziraat maçı var yine zorlu fikstür başlıyor gs için. düşünceleriniz nedir maç ne olur ? ben en kötü hakemin acemiliği korkusu vs en kötü beraber e biter diye dşünüyorum . ama asıl bahsim bjk yine handikap yapar gibi
BJK çok kötü hazırlık maçında daha kötüydü 1-3 yenildi. Ondan öncesi Konya maçı. Değil handikap gol bile bulamaz bu şekilde oynarlarsa

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
46,744
50,870
113
BJK çok kötü hazırlık maçında daha kötüydü 1-3 yenildi. Ondan öncesi Konya maçı. Değil handikap gol bile bulamaz bu şekilde oynarlarsa
Gol mü bulamaz dost olay geçmiş maçlara bakarak analiz yapmayın yahu bu debri ne olursa olsun ben koyu bjk li olarak GS en kotu beraberlik alır

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,642
4,547
113
serdal adalı çok net konuştu aslında daha 3-4 gün var bence ısrar eder diye düşünüyorumda hacıosman ermeniye benziyor kararından dönmez. nerde kılıksız meymenetsiz var ülkede masa başlarındalar. düşün ülkede futbol bile şikeye dönmüş her sene aynı rezillik. ingiltere ligine bak bizim lige bak. adamların en alttakı takımı bile bizim büyüklere taş çıkartır. bizim anadolu takımlarıda saha da kör dövüşü yapıyorlar 🤣

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,642
4,547
113
dost kötü olduğunu biliyoruz ama derbi de ne olacagı hiç bdlli olmaz örneği var sezon basında 😁

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,642
4,547
113
Gol mü bulamaz dost olay geçmiş maçlara bakarak analiz yapmayın yahu bu debri ne olursa olsun ben koyu bjk li olarak GS en kotu beraberlik alır
ben beşiktaşın en az 2 gol bulacıgını düşünüyorum dost. gs de zaten osimen dışı fıs adam takımı ayakta tutuyor yeminle. onu tutarsak geri boş

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,701
1,932
113
serdal adalı çok net konuştu aslında daha 3-4 gün var bence ısrar eder diye düşünüyorumda hacıosman ermeniye benziyor kararından dönmez. nerde kılıksız meymenetsiz var ülkede masa başlarındalar. düşün ülkede futbol bile şikeye dönmüş her sene aynı rezillik. ingiltere ligine bak bizim lige bak. adamların en alttakı takımı bile bizim büyüklere taş çıkartır. bizim anadolu takımlarıda saha da kör dövüşü yapıyorlar 🤣
Bak işte bunu doğru söyledin nerede meymenetsiz hep başta

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,642
4,547
113
Dost o Arap hayvan aw çocuğu en az 2 şallar bize bakma bizim defansta bandırma genelevi gibi
ya öylede herzamn değil bazen eli ayağına dolaşıyor. kafa topun kaldırmasak yeter. adamın ayakları zaten boş dağa bayıra vuruyor. kafa önemli olan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...