- 16,765
- 11,813
- 113
Korkma la gelıcekse bole gelsınKnk az önce kupon dk 80 de gitti
Korkma la gelıcekse bole gelsınKnk az önce kupon dk 80 de gitti
olum aşkım maşkım deme adımızı çıkaracan aw 🤣 🤣 senin şansın senin kısmetin, maç ver dedin verdik ben daha napam 😅Sen bekle diyorsan bir ömür beklerim askım raat ol kasa senin kasan
Gidersede onların a koyasın metin2 😁Korkma la gelıcekse bole gelsın
Dur uyuma 50k bunu 10 orana basacaz sonra 50k yapcazolum aşkım maşkım deme adımızı çıkaracan aw 🤣 🤣 senin şansın senin kısmetin, maç ver dedin verdik ben daha napam 😅
Sıyah çantayı getırGidersede onların a koyasın metin2 😁
Gucci olsunSıyah çantayı getır
Eeee yatmış ya bu aqq .
Heee kayıp bonusuyla yaptı bıtabe dahsEeee yatmış ya bu aqq .
@Metings1905 Bu konuşmaları görünce için ürpermesin sakın 🤣olum aşkım maşkım deme adımızı çıkaracan aw 🤣 🤣 senin şansın senin kısmetin, maç ver dedin verdik ben daha napam 😅
Urpermesı ıcın bırnın hupletmesı lazım@Metings1905 Bu konuşmaları görünce için ürpermesin sakın 🤣
Ben de bundan korkuyorum 🤣🤣Urpermesı ıcın bırnın hupletmesı lazım
@Metings1905Geeellll koynumaaaa
Çoktan çıktı adınız🤣🤣olum aşkım maşkım deme adımızı çıkaracan aw 🤣 🤣 senin şansın senin kısmetin, maç ver dedin verdik ben daha napam 😅
kanka uyucam cok yorgunum yaw gozlerim kapaniyor 🤣Dur uyuma 50k bunu 10 orana basacaz sonra 50k yapcaz
Gözlerin görevi odur kapanırlar açılırlar önemli olan zihnindir güç bir yere kadar seni ayakta tutar ama zihnin 50k yı düşünsünkanka uyucam cok yorgunum yaw gozlerim kapaniyor 🤣
Dur aqqq kupon won olsun paramızı çek sonra uyursunkanka uyucam cok yorgunum yaw gozlerim kapaniyor 🤣