- 2,701
- 1,932
- 113
Zihin uyu diyo adama zaten 😅😅Gözlerin görevi odur kapanırlar açılırlar önemli olan zihnindir güç bir yere kadar seni ayakta tutar ama zihnin 50k yı düşünsün
Zihin uyu diyo adama zaten 😅😅Gözlerin görevi odur kapanırlar açılırlar önemli olan zihnindir güç bir yere kadar seni ayakta tutar ama zihnin 50k yı düşünsün
Nooooo uyumak yok uyumak yok zengin insanlar uyumaz bak elon muska hiç uyuyor muTamam su kupon sonuclansin oyle yatim ozaman 🤣
SıkıntıGözlerin görevi odur kapanırlar açılırlar önemli olan zihnindir güç bir yere kadar seni ayakta tutar ama zihnin 50k yı düşünsün
Tabii ki doğru karar 🤣🤣Tamam su kupon sonuclansin oyle yatim ozaman 🤣
Sarımsak mı yedınNooooo uyumak yok uyumak yok zengin insanlar uyumaz bak elon muska hiç uyuyor mu
Yok yesem de koku sana nasıl gelecek awSarımsak mı yedın
Uyuyor tabii aq uyumuyor görünen onun yapay zekalı olanı 😁Nooooo uyumak yok uyumak yok zengin insanlar uyumaz bak elon muska hiç uyuyor mu
Fakır fakır konuşuyon kanka kokudan degıl 😀Yok yesem de koku sana nasıl gelecek aw
Prensesimiz uyanmışFakır fakır konuşuyon kanka kokudan degıl 😀
Kupon gelsın burası avcılar metrobüs durağıPrensesimiz uyanmış
Sözünün erıdır@TheMachine gelirse bende 2 arkadasa roll actiracam dediydin sozunu tut insanlar bekliyor 😌 benim takatim kalmadı gayrik san lorenzo bittigi gibi yatar uyurum😅
Tamam askım iki kisiye 200 200 yollim@TheMachine gelirse bende 2 arkadasa roll actiracam dediydin sozunu tut insanlar bekliyor 😌 benim takatim kalmadı gayrik san lorenzo bittigi gibi yatar uyurum😅
Tek takıp eden benim la 400 roll yapam pıhahah kazanırsam 200 atam geriTamam askım iki kisiye 200 200 yollim
Çek paramızı 🤣🤣@TheMachine gelirse bende 2 arkadasa roll actiracam dediydin sozunu tut insanlar bekliyor 😌 benim takatim kalmadı gayrik san lorenzo bittigi gibi yatar uyurum😅
Neden 2.5 altçakma makina bu işin kaçarı yok goal olmazsa benim 2.5 alt kazanıyor olursa senin üst her türlü birimiz para alacaz