- 11,187
- 7,585
- 113
Gitme bi gere gelirse uyumak yok bu gün 50k yı buluyoztamam daha birşey olmaz o maçta, maks olcağı 0 2, öyle biter. direkt peruya odaklan kanka, perudan 1 gol daha gelsin tamam senin kupon
Gitme bi gere gelirse uyumak yok bu gün 50k yı buluyoztamam daha birşey olmaz o maçta, maks olcağı 0 2, öyle biter. direkt peruya odaklan kanka, perudan 1 gol daha gelsin tamam senin kupon
Vay tırtıla bakkk sen
bozma la manyak 4 küsür oran koymuşun bozulur mu hiç, alt tarafı peru dan bi gol daha beklicen 2 gol olmuş zaten eşek değillerse koca 1 yarı daha var atarlar heralde 😅@ngu knk bozdur 1000 lira veriyor bozammı
Bozma gerizekalı gelir ben lorenzo 2.5 alt Peru 2.5 alt bekliyorum yüzde 90 atarlar golü@ngu knk bozdur 1000 lira veriyor bozammı
PuhahdndkdjsksmdBozma gerizekalı gelir ben lorenzo 2.5 alt Peru 2.5 alt bekliyorum yüzde 90 atarlar golü
Aklın neden karıstı 1k görünce fakır 😀@ngu knk bozdur 1000 lira veriyor bozammı
Hep arka plan takıl zaten 🤣🤣
Ne bi k sı aw gece maçları sikeli diye diyorumAklın neden karıstı 1k görünce fakır 😀
uyumuyoruz arı gibi çalışıyoruz 😌Hep arka plan takıl zaten 🤣🤣
Gülme tırtıl normalde alt biter bu lig şanssızlık işte maç onu oynamistim başka maçlarda vardı gözüme kestirdiğim gittik bulduk maçı yinePuhahdndkdjsksmd
BozBozimmi lawww @ngu
La gelmıs kupon bozulur muNe bi k sı aw gece maçları sikeli diye diyorum
içinden nasıl geliyorsa öyle yap kanka, ben üzerime düşeni yaptım gerisi sende 🤣Bozimmi lawww @ngu
Aferim çalış çalışuyumuyoruz arı gibi çalışıyoruz 😌
Knk az önce kupon dk 80 de gittiLa gelmıs kupon bozulur mu
Sen bekle diyorsan bir ömür beklerim askım raat ol kasa senin kasaniçinden nasıl geliyorsa öyle yap kanka, ben üzerime düşeni yaptım gerisi sende 🤣