Ben sadece tahminlerini bekliyordum bukadar tepkili bir sohbet olacagını bilseydim konu bile açmazdımLan adamı sevindiğine pişman etmissinz aq oda biliyordur herhalde 100k nakit eklemeyecegini merak etmiş sormuş iste
Ben sadece tahminlerini bekliyordum bukadar tepkili bir sohbet olacagını bilseydim konu bile açmazdımLan adamı sevindiğine pişman etmissinz aq oda biliyordur herhalde 100k nakit eklemeyecegini merak etmiş sormuş iste
Merak edip sorsa sorun değil zatenLan adamı sevindiğine pişman etmissinz aq oda biliyordur herhalde 100k nakit eklemeyecegini merak etmiş sormuş iste
Betco değilki alt yapısıkanka sen tek kendin için düşünüyorsun dogum günün için siteyi üstüne mi yapsınlar napsınlar betcoların 50 fs ekleyip 1k yap 250 çek dediği yerde gayet iyi
Kardeşim nakit ekliceklerini dedikleri için paylaşdım önceden fs demişlerdiMerak edip sorsa sorun değil zaten
Başlıktaki sevince baksana
Boş koy dostum dağıtım var deseydin görürdün sohbetiBen sadece tahminlerini bekliyordum bukadar tepkili bir sohbet olacagını bilseydim konu bile açmazdım
Bu altyapı kullanıyorsan holiye geç bırak kavbeti falanKardeşim nakit ekliceklerini dedikleri için paylaşdım önceden fs demişlerdi
Kavbet çok cimri bişey eklemez az ekler ama holiganbette yatırımin var güzel bonus ekler bana 3 bin TL eklemiştiNeden herkes 30 50 diyor
Sarıııı 😆Noldu aga onlarmi attı bizmi yeniyoz 🙃 ne eklemişler sonuc
Hiç sevinme dostum maks 10k eklese ne olacak 1.5 milyon yatırımım var diyorsun zararın en durumda? Böyle şeylerle avutmayın kendinizi kaybınız çok ise bırakın yoksa iş daha kötüye gider.Reis inan bilmiyorum yatırımı baz alırsalar güzel eklerler diye umuyorum
Knk ciddi bişey soracamHoligansa bana bile 50 bin eklemişti sana 5 bin falan ekler diye düşünüyorum
Ne kadar eklediler ?Arkadaşlar ben 6 yıla yakın aynı sitede devam etmekteyim ve ilk defa bukadar yüksek meblalarsa yatırım ve çekimlerim oldu son 1 yıl içinde. Ve sitenin canlı desteğe soedugumda aldığım en güzel cevap oldu sizce 1.5 m yatıırma nakit olarak ne eklerler. Sohbet amaçlı soruyorum ve ilk kez doğum günü bonusu alıyorumEkli dosyayı görüntüle 743504