- 5,848
- 4,976
- 113
Aynı benim kafadasin a.. Şimdi 2 sahit bulsan mahlemeye versen en fazla işe alınma kazanırsın çok uzun süreç siee edip hayatına bakacan.. En doğru karar 👏👍Öyle dediler bilemiyorum tam vaazını![]()
Aynı benim kafadasin a.. Şimdi 2 sahit bulsan mahlemeye versen en fazla işe alınma kazanırsın çok uzun süreç siee edip hayatına bakacan.. En doğru karar 👏👍Öyle dediler bilemiyorum tam vaazını![]()
Aynen öyle kanka onlarla kasaba minnet edeceğime kendiminkini keser yerimAynı benim kafadasin a.. Şimdi 2 sahit bulsan mahlemeye versen en fazla işe alınma kazanırsın çok uzun süreç siee edip hayatına bakacan.. En doğru karar 👏👍
Kanka bunun ismi başka bişey olmasınSecrets of cairo
Pirate fortunehadi söyle bi tane daha ama bilindik olmasın
bak tam bu isimde de yok hafif farklı olmasınPirate fortune
Yok tam ismi bubak tam bu isimde de yok hafif farklı olmasın
5 lions megaways 200 liralık al seçim ekranında 6 spini seç onu da dene bakalım ama riskli oyun bu birazbak tam bu isimde de yok hafif farklı olmasın
çıkmadı kanka bende hatırlıyorum ama stakede bulamadımYok tam ismi bu
olm sende sıyırdın iyice kafayı 6 spinlik yok aldım bunda da5 lions megaways 200 liralık al seçim ekranında 6 spini seç onu da dene bakalım ama riskli oyun bu biraz
Mining Rushçıkmadı kanka bende hatırlıyorum ama stakede bulamadım
Gir big bas cewir dostum 100 turçıkmadı kanka bende hatırlıyorum ama stakede bulamadım
Dur bakcam bordonunkini aldım seçim yeri kaldı sadeceMining Rush
gizemliyi seçiyim mi ya herro ya merro5 lions megaways 200 liralık al seçim ekranında 6 spini seç onu da dene bakalım ama riskli oyun bu biraz
Var ya reis demodan baktım şimdi en altta var normalinde oyun mu değişti var diye biliyorumolm sende sıyırdın iyice kafayı 6 spinlik yok aldım bunda da
Edit: MEGAWAYS 2 ymiş bu
En altta 6 spin vargizemliyi seçiyim mi ya herro ya merro
la yok diyom inat etme megaways 2 diyedir belki de bu yada 4 tane scatter geldiğindendirEn altta 6 spin var
En altta 6 spin var
Yok farketmiyor 5 lions megaways olanda 3 scatterde çıkıyorla yok diyom inat etme megaways 2 diyedir belki de bu yada 4 tane scatter geldiğindendir