Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Pi Network Yarın Saat 11 de Borsaya Giriyor

TheMachine

𝐝𝐢𝐞 𝐒𝐜𝐡𝐰𝐚𝐫𝐳𝐠𝐞𝐥𝐛𝐞𝐧
Aktif Üye
TC Onaylı
11,098
7,488
113
Kim ne kadar kazandı ?

TheMachine

𝐝𝐢𝐞 𝐒𝐜𝐡𝐰𝐚𝐫𝐳𝐠𝐞𝐥𝐛𝐞𝐧
Aktif Üye
TC Onaylı
11,098
7,488
113
Telegram coinlerinden de bi tek notcoin kazandırdı bana

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,411
4,593
113
Yakında yakım işlemi yapar piyasayi gevsetirler, ara ara spekülasyonlarla (Musk un cikarip masaya vurması vsvs) indi bindi yapar ayarı verirler, yüksek iken elinden çıkaranlar ettiği kârla, dusukken elden çıkaranlar ettiği zararla kalır.Buraya yazayim da 3-5 seneye esamesi okunmaz, şu anki pic coinler gibi bir tarafa atılır.Buradan ekmek yiyenler yine piyasayı pipoşunda sallayanlar olur.Kisacası akillanmayiz , bedavadan , oturduğun yerden , telefondan yaptığın kazımı🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 puahahahhahahahhahah kim takar , hangi kafayı yaşıyorsunuz ulan demek geçiyor içimden.Su mesajımı ölmez sağ kalırsam 5 seneye kadar, not alıyorum, her fırsatta tekrar tekrar bazılarinin gözüne gözüne sokacağım ve hiç kuskusuz şimdiye kadar hep haklı çıkmam, her konuda yıllar önce yaptığım öngörülerin hepsinin doğrulanmış olması bana bu hakkı versin artik.Akıl, en güzel, en doğru, arkadaş, eş, sevgili, kardeş, ana baba dır.

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,255
1,812
113
Nerde dün bana laf eden 30 -50-70-100-500 dolarcilar. Size ne dedik gene beklentimin üstünde çıktı. Şuan elimde olanlar hiç beklemesin direk satsın. Hiç bir alt coin tepe noktasını kolay kolay geçemez bu mal 0.30 Lara kadar düşer sonra orada oynar durur bir daha 1 dolarları göremez elinde olan satsın. Yok yakacaklar yok bilmem ne gibi YouTube de izlenme için umut satanlara inanmayın bu yılların en büyük balonu yıllardır millet uğraşıyor. Verecek olsaydı girmeden yakar millete kazandirirdi sonu en büyük örneği hamster coin gibi olucak bari bu dediğimi dinleyin yıllardır uğraşıyorum bu işlerle inanmayın elinizdekini satın birakmayin

cazzo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
241
110
43
pi mainnet tarafına aktarım var mı hiç nasıl oluyor. bilen bir dost cevaplayabilir mi rica etsem?

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,293
5,220
113
Nerde dün bana laf eden 30 -50-70-100-500 dolarcilar. Size ne dedik gene beklentimin üstünde çıktı. Şuan elimde olanlar hiç beklemesin direk satsın. Hiç bir alt coin tepe noktasını kolay kolay geçemez bu mal 0.30 Lara kadar düşer sonra orada oynar durur bir daha 1 dolarları göremez elinde olan satsın. Yok yakacaklar yok bilmem ne gibi YouTube de izlenme için umut satanlara inanmayın bu yılların en büyük balonu yıllardır millet uğraşıyor. Verecek olsaydı girmeden yakar millete kazandirirdi sonu en büyük örneği hamster coin gibi olucak bari bu dediğimi dinleyin yıllardır uğraşıyorum bu işlerle inanmayın elinizdekini satın birakmayin
dün youtube da bi kamil 300dolardan çıkcak tanesi diyordu