- 16,576
- 11,675
- 113
Aha geldı 2. Kısı 😀Çek paramızı 🤣🤣
Aha geldı 2. Kısı 😀Çek paramızı 🤣🤣
İyi yabancıya gitmiyor en azınndan dmdlskallssöçakma makina bu işin kaçarı yok goal olmazsa benim 2.5 alt kazanıyor olursa senin üst her türlü birimiz para alacaz
Alt oynamaya alışkınım üst oynadığım futbol nadirdir sadece iy 0.5 üst oynarim bazenNeden 2.5 alt
Bozduru da kapatı srfsiz vbet1.33 gol olur
La gelır bozdurma delı cocukBozduru da kapatı srfsiz vbet
Ulan senden önce burdaydim zaten ben 🤣🤣🤣Aha geldı 2. Kısı 😀
İnanırmısın bozdurdum her kuponda kazanıyor bunu bozmayak bakalımLa gelır bozdurma delı cocuk
Karşılığını alsana 3 oran alt 100 200 salla birazBozduru da kapatı srfsiz vbet
Bekle sen bır sampıyonsun müptezel degılsın gol yakın mesalelerı yakınİnanırmısın bozdurdum her kuponda kazanıyor bunu bozmayak bakalım
Yok geliyosa gelsin gelmiyosa yaprağa kadar yolu varKarşılığını alsana 3 oran alt 100 200 salla biraz
En azından kupon parasını cıkartmıs olursun goal olmasa dahi bedavaya heyecan yaşamış olursun kaybin olmaz bence 3 orandan 200 tl yatir tavsiyeYok geliyosa gelsin gelmiyosa yaprağa kadar yolu var
Gol olucak banko fıxedEn azından kupon parasını cıkartmıs olursun goal olmasa dahi bedavaya heyecan yaşamış olursun kaybin olmaz bence 3 orandan 200 tl yatir tavsiye
Banada öyle geliyor ama top yuvarlak ben ne maçlardan para aldım olmayınca olmaz işi şansa bırakmamak gerek kumar buGol olucak banko fıxed
2 yarı 8 sut var 15 dakıkadaBanada öyle geliyor ama top yuvarlak ben ne maçlardan para aldım olmayınca olmaz işi şansa bırakmamak gerek kumar bu
Bu maçta 1-2 bitecek bir hava var sanki 65te bozacam ben kuponu lorenzo won2 yarı 8 sut var 15 dakıkada
La bırak gelırse böle gelsınBozdur açıldı gole 1.50 oran veriyor
Bir gole 5L yağ ozamanLa bırak gelırse böle gelsın